Centrul de documentare şi informare
Bine aţi venit!

Servicii

Imprumută carţi

Daca esti elev al liceului, poti sa imprumuti orice carte disponibila pe stoc.

Rezervă o sală

Daca esti profesor, poti sa rezervi una din cele patru sali multimedia ale liceului pentru ore interactive!

Află mai multe despre Laurian

Centrul de dezvoltare si informare

Săli

Alfa programul fiecarei sali

Cancelarie

ATL Smart

Alta sala

Sala Multimedia

Sala Proiectie

Amfiteatru

Aula Magna

CDI

Evenimente

recent in Laurian

 • 2011-2013

  Concursul Octav Onicescu

  Motivaţia organizării acestui concurs a fost în primul rând aceea de a aduce un omagiu ilustrului matematician, remarcabilă personalitate ce face parte din elita Colegiului Naţional “August Treboniu Laurian“, din Botoşani, dar şi ideea de a da o nouă abordare concursurilor de matematică.
  Noutatea acestui concurs constă în elaborarea subiectului unic pentru toţi elevii de liceu, dezvoltând inteligenţa, iscusinţa, de fapt abilităţile matematice pure. Subiectele suportă abordare din partea elevilor indiferent de anul de studiu, nefiind axate pe tehnică precum subiectele tradiţionale ale olimpiadelor şcolare, ci urmărind găsirea unor strategii de rezolvare, urmărind de fapt creativitatea participanţilor, descoperirea elementului subtil din fiecare problemă. Originalitatea subiectelor şi de fapt atractivitatea lor stimulează participanţii. Subiectele sunt de tipul celor de la proba de baraj a olimpiadelor naţionale și internaţionale, dar având un grad de dificultate mai scăzut, astfel încât să fie accesibile unui număr cât mai mare de elevi. Confirmarea asupra frumuseţii subiectelor am avut-o in momentul in care au participat la concurs elevi componenţi ai lotului olimpic de matematică şi elevi cu performanţe in matematică.

 • 2013-1015

  BTMUN

  Like hundreds of similar events around the world, Botoşani Model United Nations is a simulation of some of the proceedings of the real United Nations, where students take on the role of various countries’ ambassadors or delegates to the United Nations.

 • Martie 2016

  Deshiderea site-ului pentru CDI