Cursuri de pregătire DELF pentru elevi

 

Cursuri de pregătire DELF Elevi, septembrie-decembrie 2015, la BotoşaniINSTITUTUL FRANCEZ IAŞI organizeazǎ cursuri de pregǎtire DELF şi simulari de examene pentru elevii de gimnaziu şi liceu la Liceul Teoretic „A.T.Laurian” din Botoşani . Cursurile au în vedere pregǎtirea examenelor DELF pentru elevi.
Elevii înscrişi la aceste cursuri beneficiază de un abonament gratuit de un an la mediateca Institutului Francez Iaşi şi primesc un atestat la finalul cursului.Diplomele DELF sunt utile atât elevilor care doresc să se înscrie la liceu în clase bilingve, elevilor de liceu care vor avea două probe de limbi străine la bacalaureat (DELF-ul putând fi echivalat cu una dintre ele), cât şi elevilor de gimnaziu, în contextul noilor reglementări ale Legii Educaţiei.
Valabile pe viaţă, diplomele DELF sunt recunoscute internaţional, atât pentru studiile universitare în spaţiul francofon, cât şi în viitoarea carieră. Înscrierile la cursurile de pregătire DELF se fac de către profesorii de limba franceză a colegiului nostru.
Contact:
Colegiul Naţional „A.T. Laurian” , Botoşani
Adresa: Str. N. Iorga nr. 19, Botoşani
Tel: 0231 512 885
E-mail: at_laurian@yahoo.com
Înscrieri:
Institutul Francez Iasi
Web: www.institutfrancais.ro
Tel.: 0232 267 637 sau 0769 056 203
E-mail: equipe.iasi@institutfrancais.ro