Noutăți

Proiectul Erasmus+ „Sharing the world: disability and displacement”

Elevi si profesori, membri in Proiectul Erasmus+, „Sharing the world: disability and displacement”, sarbatoresc Erasmus Days la Cafeneaua Erasmus.
Beneficiari ai programului Erasmus, participantii la Cafeneaua Erasmus, au decis sa-si impartaseasca , la o cana de cafea, amintiri dragi, experiente interesante, care au dus la propria dezvoltare, cat si la dezvoltarea celor din jur.
Intr-o atmosfera calda, in Centrul de Documentare si Informare al Colegiului National “A.T Laurian”, fiecare participant a adus cu el un obiect drag, dintr-o mobilitate realizata in cadrul Programului Erasmus. 

Povestile au curs, odata cu prezentarea obiectelor aduse de participanti, astfel incant, elevii si profesorii au avut ocazia sa “viziteze” tarile Europei prin ochii povestitorului si a simbolului prezentat.
Cafeneaua Erasmus isi propune sa adune, intr-o atmosfera non-formala, oameni dragi, empatici, cu deschidere spre formare europeana, cu intelegere a contextului de mobilitate europeana si, mai mult, cu dorinta de a constientiza sansa oferita de Programul Erasmus pentru propria dezvoltare, pentru oportunitatea de a participa la cresterea calitatii vietii.

La final, participantii si-au exprimat dorinta de a continua seria intalnirilor in cadrul Cafenelei Erasmus, astfel incat, la sfarsitul lunii octombrie, la o cana de cafea, vom depana, din nou, povesti reale, de viata europeana.
La multi ani, Erasmus!

l-2
Articol si foto preluate de pe contul de Facebook al prof. Ana Gabriela Tanasa (coordonator)
Participanti: prof. Marinela Acsinte, prof. Ionela Iacob, prof. Afrofita Giocas, prof. Magda Dediu.
Tags