Proiectul „ Adapting It Teachers’ Competences And Knowledge To Modern Robotics And Web Technologies”

Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani este beneficiarul coordonatorul proiectului “Adapting IT teachers’ competences and knowledge to modern robotics and web technologies”, nr. 2019 1 RO01 KA102 062780 în cadrul consorțiului alcătuit din 4 licee Liceul „Regina Maria” Dorohoi , Colegiul Național „Mihai Eminescu ” Botoșani, Colegiul Național „A. T. Laurian ” Botoșani și Colegiul Tehnic „Gheorghe Asachi ” Botoșani), care s a derulat cu sprijinul financiar al Comisiei Europene, în cadrul Programului Erasmus+, Acţiunea cheie 1 VET, în parteneriat cu Associacao intercultural ” Amigos da mobilidade ” din Portugalia și Asociația
Giovani per l’Europa din Italia.

În urma concursului de selecție, o pt participanţi din cadrul consorțiului câte 2 de la fiecare unitate de învățământ au efectuat o mobilitate de o săptămână în Milano Italia unde au derula activităţi împreună cei de la Asociația Giovani per l’Europa , pentru a găsi exemple de bune practici și a acumula și aprofunda cunoștințele privind programarea Roboților.

Din Colegiul Național „A.T.Laurian” au participat, timp de o săptămână(12.09.2021-17.09.2021), în mobilitatea din Milano, Italia, profesorii Tunea Mihaiela și Pricope Mihaela Liliana.

Puteți accesa materialul de prezentarea a mobilității: „Adapting IT teachers’ competences and knowledge”