Proiectul ThinqQuest

Schoolnet Global este angajat să aducă cele mai bune idei, instrumente, informare și oportunități de învățare a secolului 21. Fundația Educație Oracle, a realizat un parteneriat și pune la dispoziție resurse și programe în acest sens.

Fundația Oracle Education inspiră pe elevi să gândească, conectați, de a crea și cota – folosind tehnologii pentru a le ajuta să își îndeplinească potențialul lor, dizolvă limitele, și de a crea o societate mai bună. Elevii și profesorii din școlile primare și secundare din întreaga lume primesc sprijin pentru proiectele lor de învățare prin intermediul a două oferte gratuite, Think.com și ThinkQuest.

Think.com este un spațiu virtual folosit pentru a face proiecte. Profesorii pot integra mai bine proiecte de învățare în curriculum-ul lor în fiecare zi, folosind Think.com. Acest mediu on-line gratuit și protejat oferă pagini web individuale pentru elevi și profesori, interacțiune și instrumente de colaborare, și un puternic spațiu proiect comun, pentru crearea și gestiona proiecte de învățare. Instrumente ușor de utilizat pentru a încuraja elevii de la școală și din întreaga lume de a comunica și de acțiune, creșterea gradului de conștientizare de cross-culturale, și să câștige alfabetizare tehnologie și alte abilități Century 21 .

ThinkQuest este o provocare a International Project. Acest site oferă  competiție clădită pe o experiență de învățare creativă, de colaborare pentru elevi și profesori din întreaga lume. În timp ce se pot crea site-uri educaționale inovatoare, echipe de elevi poate să învețe abilități avansate de tehnologie, management de proiect, lucrul în echipă, cunoașterea conținutului cross-disciplina, de rezolvare a problemelor într-un context lumea reală, și un sentiment de legătură cu lumea de dincolo de propriile lor comunități. Site-uri sunt publicate în ThinkQuest Library, o resursă de învățare on-line de renume mondial, folosit de milioane de oameni.

Instructorii colegiului sunt:

  • Prof. Bucătaru Magda Mihaela
  • Prof. Cardaş Daniela-Cerasela
  • Prof. Giocaş Carmen-Afrodita
  • Prof. Tunea Mihaiela